leefstijl op maat

Leefstijlcoaching Brabant MARK academy Birgit Timmers Marcel Kanters leefstijl

Zit je niet graag vast aan een bepaald traject of een bepaalde aanpak? Wil je liever aan de slag gaan op jouw manier en op jouw tempo? Dan kunnen we samen met jou kijken naar je specifieke wensen en behoeftes. Vaak leidt dit tot een nog gerichtere aanpak. Hoe meer de aanpak puur op jou gericht is, hoe sneller en doelgerichter je aan de slag kunt gaan. Heb je bijvoorbeeld al veel kennis van gezonde voeding, maar wil je verbetering in je gedachten of overtuigingen? Bekijk dan de mogelijkheden binnen het “leefstijl op maat” pakket welk los te boeken consult het best bij jou past. Kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek gesprek bekijken we samen wat jouw wensen en behoeftes zijn. Hierna kun je nog steeds kiezen voor alle opties die Leefstijlcoaching Brabant aanbiedt binnen Vitaal-jij.

 

Duur: 15 min
Prijs: Gratis 


Integrale intake

Tijdens een uitgebreide (integrale) intake worden alle onderdelen die met leefstijl te maken hebben geanalyseerd en besproken. Op deze manier brengen we je huidige situatie in kaart en weet je meteen waar je op dat moment staat. Dit is belangrijk om je gezondheidsdoelen te stellen en aan de slag te kunnen gaan. Na deze intake kan er gekozen worden om vervolgconsulten in te plannen.

  

Duur: 2 uur
Prijs: € 130,- 


voedingsanalyse

In de voedingsanalyse brengen we samen in beeld hoe je huidige voedingspatroon er uitziet en waar kansen liggen om je leefstijl aan te passen. Daarnaast wordt je lichaamssamenstelling op een aantal punten grondig gecheckt (BMI, hoeveelheid vet- en spiermassa en buikvet). Deze punten geven een indicatie over je gezondheid. Samen met de voedingsanalyse kunnen we je een gericht leefstijladvies gegeven, waarmee je thuis aan de slag kunt!

 

Duur: 1,5 uur              

Prijs: € 100,- 


Vervolgconsult

Naar eigen behoefte kun je een of meerdere vervolgconsulten inplannen, waarin je gecoacht wordt naar jouw gezondheidsdoelen. Het is natuurlijk aan jou om aan te geven wat je wilt bespreken. Daarnaast geven we in dit vervolgconsult veel informatie, tips en adviezen.

  

Duur: 1 uur
Prijs: € 70,- 


Prijzen zijn afhankelijk van de individuele wensen, er kan altijd vrijblijvend een offerte worden aangevraagd!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.


Locatie

Wij houden praktijk in gemeente Boekel, maar werken ook veel op locatie bij bedrijven in en rondom Brabant.


weegschaal bmi meting gewicht leefstijlcoach dieet omron