Leefstijlcoaching Brabant MARK academy Birgit Timmers Marcel Kanters

VITAAL BEDRIJF:

werknemer én werkgever zijn verantwoordelijk voor vitaliteit

Vitaal bedrijf gezondewerkvloer preventie verzuim arbo reintegratie leefstijl coach vitaliteitsmanagement

Netwerk

Wij maken deel uit van het landelijk dekkend organisatieadviesbureau van MARK in Company dé expert in vitaliteit. Dus ongeacht hoe groot het traject is dat binnen het bedrijf moet worden aangepakt, mochten wij het zelf niet in huis hebben, kunnen wij altijd aan je verzoek voldoen via het aanbod van MARK in Company. 


quickscan

quickscan MARK acedemy organisatiescan birgit timmers

Te hoog ziekteverzuim? Tegenvallende resultaten?  Met deze organisatiescan van slechts 1 dagdeel, kom je te weten hoe het zit met de vitaliteit en bevlogenheid van je medewerkers. En naast dat je te weten komt waar je staat, bieden we je meteen tips om de volgende stap te zetten.

training

trainer training Leefstijlcoaching Brabant MARK academy Birgit Timmers Marcel Kanters

Behoefte om (met) je medewerkers gezamenlijk aan leefstijl te werken? In deze groepstraining worden ze in beweging gezet om met hun gezondheid aan de slag te gaan. Naast een stukje theorie ook een stuk praktijk, zodat het direct toepasbaar is voor iedereen.

coaching

coaching Leefstijlcoaching Brabant MARK academy Birgit Timmers Marcel Kanters

Toch behoefte aan maatwerk voor die ene werknemer? Dan biedt Leefstijlcoaching Brabant een maatpakket waarin hij/zij persoonlijk wordt begeleid naar een gezonde leefstijl. Waar, wanneer en zolang je wilt.